2014. június 27., péntek

Endless love - Végtelen szerelem


Ok, bevallom, én is szeretnék valaha így érezni. És nem tagadom, vagyok annyira szentimentális, és Gabriella Wilde van annyira gyönyörű, hogy néhány pillanatra el is hittem Alex Pettyfernek (Hahó csajok! Íme a hamisítatlan Robert Pattinsonba oltott Jude Law!), hogy ő bizony bármit odaadna az imádott nőért. De kisbarátom, jó reggelt, ébresztő! Ez csupán egy újabb kiszámítható, frázisokkal teli Hollywoodi „heart attack”!  Felszínes érzelmek, hamburger-szerelem… melyhez természetesen diétás kóla és nagy adag sültkrumpli dukál. 


Kínosan béna szerelmi vallomások, a geci „após” idétlenebbnél idétlenebb intrikái, a bárgyú író Anyuka ábrándos tekintete és közhelyei, Danielle Steel – stílusában, bő 90 percen keresztül, cukormázzal bőségesen nyakon öntve.


Ha nemrég szakítottál a csajoddal, biztosan pityeregsz majd egy sort, hiszen Hollywood mégiscsak Hollywood, tudja hogyan kell szépen, gusztusosan díszdobozba csomagolni a talmi mondandót – és  mint az köztudott, szerelmi bánatra a legrosszabb „gyógyír” a giccs és a pátosz.
Egyébként meg egyetlen indok: Gabriella Wilde – nem győzöm hangsúlyozni…

55%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése