2017. szeptember 30., szombat

Baywatch


Csak idő kérdése volt, hogy a ’90-es évek kultikus sorozatát, a David Hasselhoff burjánzó mellszőrzetéről, valamint a testhez simuló piros fürdő rucikból kibuggyanó szilikon csöcsökről elhíresült Baywatch-ot Hollywood mozifilm formájában újjáélessze. 


Az olajos testű izmos férfiakat még mindig kamázzák a csajok, az imént emlegetett kibuggyanókat pedig továbbra sem vetik meg a hímneműek. Biztos a siker!
Pláne, ha Alexandra Daddario óriási melleiben, Dwayne Johnson testépítőket megszégyenítő izomzatában, és Zac Efron csinos kis pofikájában gyönyörködhet a nagyérdemű. 


Ennél többet tényleg ne várjunk a filmtől. De még csak annyit se, mint a borzasztóan naiv és bugyuta, de mégis kedvelhető klasszikus sorozattól. Mert Seth Gordon (Fertelmes főnökök) mozija sajnos tökéletesen értelmezhetetlen és zavaros.
Vígjátéknak lapos (puncis-pöcsös-dugós fárasztó, elhasznált poénok tömkelege), paródiának meg kisstílű.


Sok jóra természetesen már az előzetesek alapján sem számítottunk, de Seth Gordon nem tehetségtelen, és rutinja is van.
Ennél az összetákolt alibi mozinál jóval többet reméltünk tőle.

40%

1 megjegyzés:

  1. This movie was much funnier than I thought it was going to be. I only watched it because the Rock was in it, I was pleasantly surprised and everyone I have shown the movie to says the same thing. Now lets get serious it is no Oscar winner, but for just a fun movie, it is just that. 123movies m4ufree movies popcornflix movies

    VálaszTörlés