2014. április 13., vasárnap

Homefront - Harcban élve


Sylvester Stallone forgatókönyvíró – producer 10 parancsolata: 

1.Végy egy titokzatos előélettel bíró egykori beépített ügynököt, aki a múltja elől menekül.
2.A faszi nevelje egyedül a kisiskolás lányát, akiért természetesen bármire képes. Még nyakat is tör, ha kell!
3.A pasas legyen golyóálló. Pont.
4.Az idillinek tűnő új lakhelyen – mely természetesen egy isten háta mögötti louisianai porfészek - egy apró-cseprő piszlicsáré konfliktusnak köszönhetően indítsd el a lavinát, hogy aztán a teljes helybéli alvilág az ex - gyilkoló gép seggében loholjon. 

5.Adj olyan elcsépelt mondatokat a főszereplő szájába, melyek már a 90-es évek classic akciófilmjeiben  is cikinek számítottak. A „Ki küldött? Ki a megbízód?” – frázisok erre a legalkalmasabbak!
6.Véletlenül se légy kiszámíthatatlan! Ne változtass a jól bevált recepten! A cselekmény legyen kő egyszerű! Operálj jó előre megjósolható tradicionális „fordulatokkal”!
7.Bányássz elő egykori – lehetőleg kleptomániás - filmcsillagokat. Winona Ryder a te embered! 

8.Mielőtt neki fognál a szkriptnek, tanulmányozz Van Damme alapvetéseket! Kezd a Hiába futsz-al, folytasd a Tökéletes célponttal, végezetül pedig jöhet a Mindhalálig! (A korai kumite movie-kat hanyagold, azokra itt most nem lesz szükség, mert a filmed „cselekményközpontú” lesz!)
9.Feltétlen legyen egy pármásodperces szex jelenet is a műben! Lehetőleg egy kopott Mustang motorháztetején történjen az aktus, hátulról. Úgy férfias!


10.Macska!!! A macskát ki ne hagyd!!! 

45%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése