2019. július 24., szerda

Marvel Kapitány - Captain Marvel


Már a Fekete Párduc esetében is értetlenül csóváltuk a fejünket, és az van, hogy a Marvel Kapitánynak sem sikerült maradéktalanul kiköszörülnie a csorbát. Jóllehet, valamivel azért szórakoztatóbb mozi ez az előző Marvel-filmnél.


No persze óriási a siker – anyagilag meg pláne -, és ugye ott figyel minimum fél tucat A-listás sztár neve a plakáton, akkor sem érezzük kirobbanónak a stúdió legújabb dobását.
Egész egyszerűen uncsi és feszültségmentes a sztori, azzal együtt, hogy azért fel-felüti a fejét itt-ott a Marvel-zsenije. Akadnak sziporkák, csak sajnos az ötlettelenség szinte majd’ minden esetben felülkerekedik.


A tempó okés, a látvány lenyűgöző, ahogy azt megszokhattuk. Mindez egynémely Marvel-rajongónak talán pont kielégítő lehet, de tudván, hogy mennyi fantáziadús és ötletes szuperhős mozi került az utóbbi pár évben a vetítőtermekbe, igen csak csalódást keltő a film.
Larson minden tőle telhetőt megtesz, a trükkök nagyon rendben vannak – naná! -, a buddy cop movie-kat idéző Fury – Danvers duó kifejezetten jól muzsikál, mégis hiányérzetünk maradt a film megtekintése után.
Mert hogy: korrekt iparos munka a Marvel Kapitány, nem több…

60%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése