2016. december 18., vasárnap

Rossz anyák - Bad Moms


Azzal együtt, hogy a sztori tulajdonképpen az elejétől a végéig a szokásos mederben csordogál, s a már milliószor elpufogtatott, jól ismert fordulatokat hozza, Istenemre, a Bad Moms baromira szórakoztató! 


Jó kedélyű, kellemes mozi ez! Minden pórusából árad, hogy az alkotók szívvel-lélekkel készítették, s bár – miként említettem is – a közhelyeken nem igen tud túllépni, az üdítő kis modorával végül megvett minket kilóra. 


Simán lehetett volna a Rossz anyák egy kínos Másnaposok-kópia - nőkkel -, de a rendezőpáros Jon Lucas és Scott Moore képes volt túllépni a közös előéleten, s sikerült ügyes kis gegeket és poénokat írniuk a legfrissebb kollaborációjukhoz.
Porondon ezúttal az anyaság intézménye, és hát kurvára didaktikus és bárgyú az üzenet, viszont minden együgyűsége ellenére a film minden egyes képkockáján megmutatkozik, hogy a szereplők, Mila Kunis-szal az élen, mennyire élvezték ezt az édes kis mókát. 


A karakterek picit klisések, de a csajok lazán megtöltik őket élettel. Legfőképp Kathryn Hahn (Walter Mitty titkos élete; Családi üzelmek) van elemében, de Kunis kisasszony is kifejezetten energikus!


Az „asszonysors” rabigájába kényszerített édesanyák stílusosan szabadulnak meg láncaiktól, s dühödten – de rettentően cukin - intenek be a rendszernek. S noha jól tudjuk, mire megy ki a játék, élvezet nézni eme vicces kis rebelliót!
Pozitív csalódás.

65%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése