2018. április 20., péntek

Rossz anyák karácsonya - A Bad Moms Christmas


Furcsa, hogy annyian erőlködtek, mégis Mila Kunis-ék rántották össze tök lazán, görcsmentesen a tavalyi év legjobb kari-vígjátékát. Pedig ez egy második rész. És semmi különöset nem csinál, csak a maga módján szórakoztat és nevettet.


A Bad Moms Christmas talán az utóbbi esztendők legparasztabb karácsonyi szösszenete, nagyon kusza és összeszedetlen, néhol öncélúan vulgáris és prosztó, a legmaradandóbb poénokat mégis ennek a filmnek sikerül szállítania a felhozatalból.

 

A Rossz anyák karácsonya kicsit együgyűen, mégis szórakoztatóan csinál hülyét az ünnepek körüli felhajtásból és mű balhéból. S a jelenetek szinte rendre hangosan röhögős gegeket eredményeznek.


Emellett pedig látszik, hogy a film élvezettel készült, fesztelenül, s a színészek is jól szórakoztak. S így nagyjából nekünk is jó. Még akkor is, ha akad egy-egy szégyenletesen gagyi poén, s a film végére elfárad a sztori. 10-15 percet nyugodtan lecsippenthettek volna a srácok a játékidőből!


Ugyanakkor jók a karakterek, Susan Sarandon jelenléte üdítő, Kathryn Hahn pedig olyan klassz komika, hogy egymaga képes lenne egyébként is elvinni a balhét!

65%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése