2015. október 7., szerda

A Lazarus hatás - The Lazarus effect


Krisztus annak idején Lázárt 4 nap után támasztotta fel halottaiból.
Ez a film már 2013-ban elkészült, a forgalmazó stúdió pedig 2 egész évet várt, hogy a tetszhalott moziba életet leheljen… Vajon miért?


…és akkor van még itt ez a geekekből és kutatóorvosokból álló maréknyi kis embercsoport. A csapat épp azon fáradozik, hogy egy kutyust visszaimádkozzon az örök vadászmezőkről. A mutatvány sikerül, azonban az eredendően jámbor eb hamar Cujo-vá változik.
…majd aztán egy véletlen baleset folytán a galeri oszlopos tagját, az Olivia Wilde által megformált Zoe-t halálos baleset éri. Nincs más hátra, a csajszival is bűvészkednek egy sort a srácok, csak hogy a feltámasztott nőcivel az egész kiba’ pokol szabadul rá a társaságra. 


Iszonyúan buta és ostoba ez a film.
Abszolút B-kategória, olcsó horror-eszköztár: villódzó fények, béna hangeffektek, nevetségesen elmaszkírozott Olivia Wilde


Sajnos a készítők a film végi „csavarral” – oké, rendben, nevezzük annak – kilátásba helyeznek egy esetleges második (harmadik, negyedik?) részt is... És mivel kurvára olcsó volt a projekt (mindössze 3 milliót kóstáltak a költségek), és mivel csak az USA-ban már kb. a 10-szeresét kereste a The Lazarus effect, ezért valóban nincs kizárva, hogy hamarosan jön a folytatás.
Hová tart a (film)világ… (?)

25%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése