2014. május 7., szerda

A case of you - A te eseted


Minden esély megvolt rá, hogy a Te eseted egy kiváló hangulatú indie romkom legyen.
Persze ehhez szükség lett volna egy remekbe szabott forgatókönyvre, néhány merészen "megrajzolt" karakterre, minimum három-négy emlékezetes dialógra, és két olyan főszereplőre, akikért tudunk szorítani.
Justin Long sajnos borzasztóan jelentéktelen figura. Olyannyira szürke a csávó, hogy ezúttal „sikeresen” ’beszürkítette’ a valójában tehetséges és általában tündöklő Evan Rachel Woodot is. (Meg egyébként úgy en bloc az egész filmet…)


Justin szkriptje – amit amúgy a tesójával Christiannal hozott tető alá – hemzseg a bénaságoktól. De tényleg! Ezek a srácok valóban komolyan gondolták ezt az egészet??
Olyannyira jelentéktelen a történet, hogy felmerül a gyanú: a Long tesók ízlésével és értékítéletével komoly problémák vannak - amiért egyáltalán hinni mertek ebben a sztoriban.
Facebook üzifal vs. szerelem. Volt azért ebben ráció, de ez a Long-féle interpretáció sajnos nagyon rossz vágányra tévedt. 


Kiszámítható cselekmény, unalmas szcénák, és mindez ugyanolyan pancser módon, szerencsétlenül tálalva, mintha tényleg a csetlő-botló, nyomi, filmbéli Justin Long – karakter írta volna. Micsoda párhuzam…

40%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése