2014. május 2., péntek

The son of no one - Senki fia


A Sundance tesztvetítésén 2011-ben tüntetőleg kivonultak a nézők a The son of no one-ról.
No ennyire azért nem szar a film, inkább csak szimplán jellegtelen.
Pedig majd’ minden adott volt egy pofás kis krimi-drámához. Először is sikerült megnyerni a projekthez egy rahedli sztárt. Itt van mindjárt Channing Tatum a főszerepben, Ray Liotta, Katie Holmes, mint sápítozó rendőr feleség, James Ransone, és maga a nagyság, Al Pacino. 


Tulajdonképpen még az alapsztori sem rossz: Jonathan White balhés környéken nő fel Queensben. 14 évesen összeakad két semmirekellő drogdílerrel. Egyik ballépés követi a másikat, míg végül a kis Jonathan megöli mindkét fickót. Az ügyet azonban apja egykori cimborája, az akkori queensi rendőrfőnök eltusolja, hogy a kissrác nyugodtan felcseperedhessen.
Sok-sok idő elteltével azonban valaki furcsa üzenetekkel kezdi el bombázni a már rendőrként tevékenykedő, családos Jonathant. A múlt kísérteni kezd, s félő, hogy a gyermekkori titokra fény derül…


A Senki fia óriási hibája a fapados kivitelezés. Dito Montiel nem túl tehetséges rendező, és az a helyzet, hogy egyelőre writerként sem túl toppos. Hiába álltak rendelkezésére a sztárok, egész egyszerűen nem tudta őket megfelelően koordinálni. A szkript ritmustalan, és feleslegesen kusza, a karakterábrázolás pedig zavaróan felszínes ...így szimplán csak elcsordogál a The son of no one, anélkül, hogy bármi nemű érzelmi reakciót váltana ki a nézőből.
Közepes.

50%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése