2015. december 16., szerda

Magic Mike XXL


Lelépett Matthew McConaughey, Alex Pettyfer is szkippelte a projektet, Cody Horn szintén úgy döntött, hogy nem égeti magát egy harmadrangú filmben, s maga „a direktor”, a legendás Steven Soderbergh sem látott már fantáziát Magic Mike további kalandjaiban, így lepasszolta a második rész rendezését egy kevésbé tapasztalt, zöldfülű kezdőnek, Gregory Jacobsnak.
No persze ettől még lehetett volna jó film a Magic Mike XXL
A végeredmény azonban jobban hasonlít egy hosszúra nyújtott, unalmas csilli-villi videó kliphez, mint egy teljes értékű mozifilmhez. 


Mike valami béna, mondvacsinált indokkal hagyja faképnél az asztalos műhelyt, s innentől kezdve már csak arra megy ki a játék, hogy minél szexisebb jelenetek sorjázzanak – minél több kidolgozott hasfallal és óriási szilikon cicivel. A sok csöcs és 'tökéletes' férfi test azonban egy idő után baromi fárasztó tud lenni, pláne, hogy igazi, nívós erotikát nem kapunk, csak „alibi szexet”, papírmasé figurákkal. 


A legnagyobb probléma a Magic Mike XXL-el azonban mégiscsak a forgatókönyv - illetve annak látszólagos és tényleges (?) hiánya. Ez a rengeteg nagydarab kigyúrt fazon csak teng – leng, hülyeségeket beszél, monologizál – többnyire lényegtelen dolgokról… Mindeközben nincs karakterfejlődés, nincs lényegi történet, nincs semmi.
Üres, díszdobozba csomagolt „nagybüdöslófasz”. Kortünet. 

30%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése