2014. december 11., csütörtök

Sextape - Szexvideó


Jason Segel jócskán lefogyott, Cameron Diaz popója pedig - a színésznő 42 éves kora ellenére - még mindig rendkívül feszes!
Nagyjából ezen konklúziókat sikerült levonnunk a Szexvideó abszolválása után…
A filmet ért rengeteg negatív kritika egyébiránt sok jót nem vetített előre, épp ezért konstatáltuk kissé ’meglepetten’, hogy óriási nagy kínokat azért nem okozott Jason Kasdan (Lawrence Kasdan pici fia!) vígjátékának megtekintése. 


Nem jó mozi a Sextape, de egyáltalán nem nézhetetlen… Sőt, az első 30-35 perc, mely főként az Apatow-alkotások szellemében fogant, egészen okés. Természetesen nincs új a nap alatt, Segel sem olyan autentikus balfasz már, mint annak idején a Forgetting Sarah Marshall-ban volt, de az első fél óra szódával elmegy. A gondok az iPad-ok hajkurászásakor kezdődnek.
A Rob Lowe karakterének pecójában játszódó kutyás szcéna pl. kifejezetten fárasztó és kínos.
Ezután a történet próbál visszatalálni korábbi önmagához, de mindez csak hellyel-közzel sikerül neki. Picit szétesős ez az egész, na! Az Apatow-istálló komédiái is csak a modor és a hangvétel tekintetében idéződnek meg, az intelligens-velős humor, a jó arányérzék és a szerethető karakterek nincsenek igazán jelen. 


Cameron Diaz és Jason Segel párosa azonban meglepő módon egészen jól működik, ezért is bosszantó, hogy az egyenetlen forgatókönyv és a klisé halom összességében agyon cseszték a szépreményű komédiát. 


Segel-t szeretjük, de Diaz szexi görkoris Cindy karakterével sincs az égvilágon semmi bajunk.
Az ifjabbik Kasdan viszont láthatóan nem örökölte idősb Mr. Kasdan tehetségét – és ez a tény bizony nagymértékben rányomta a bélyegét a Sextape-re…

55%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése